Natuurgeneeskundige geneesmiddelen
Bach-Bloesemtherapie

Bach-Bloesemtherapie

Bach-Bloesemtherapie is een  benadering die de emotionele balans herstelt door het gebruik van natuurlijke bloemenessenties.
Lees Verder
Natuurgeneeskundige geneesmiddelen

Wat ik voor U kan betekenen

Bachbloesems ondersteunen de mens bij hun emotionele welzijn. Voel jij je gestrest, verdrietig, boos, angstig, radeloos, in paniek of weet je even niet hoe je je voelt of wat je wilt. Hier kan ik je helpen. Jij verteld mij wat er aan de hand is en op basis daarvan kan ik een bloesemremedie voor je samenstellen die jou gaat helpen meer in balans te komen op emotioneel gebied. Bachbloesems werken heel subtiel, maar wel heel snel en veilig. Je zult snel merken dat de zwaarte van het nare gevoel dat je ervaart af zal zwakken.Dat gun je jezelf toch direct?
Gesprek Inplannen

Deze stappen doorlopen we

1. Intake Gesprek

We starten met een rustig gesprek waarbij we gaan kijken naar de symptomen en de mogelijke oorzaken.

2. Behandelplan Opstellen

Vervolgens stel ik een behandelplan voor je op die je voor een bepaalde periode kan aanhouden.

3. Balans Vinden

Tot slot is het een kwestie van het vinden van een goede balans en ontdekken wat het beste aanslaat voor jou als persoon.

Wat is Bach-Bloesemtherapie?

Bach-bloesemtherapie is een ondersteunende vorm van therapie, ontwikkelt door Dr. Edward Bach, waarbij verschillende extracten van bloesems worden ingenomen afhankelijk van de klachten. Bachbloesems hebben een positieve invloed op emoties waardoor klachten zoals angst, onrust, onzekerheid, moeite met veranderingen, stress, verdriet, slaapproblemen, faalangst et cetera positief beïnvloed kunnen worden.

De Bachbloesems zijn veilig in gebruik en kunnen zowel door volwassenen als door kinderen gebruikt worden.
Afspraak maken