Bars Practitioner
Bars Practitioner

Bars Practitioner

Door middel van zachte aanrakingen op specifieke punten op het hoofd om de energetische blokkades los te laten, waardoor het bewustzijn wordt geopend voor meer rust, helderheid en potentieel.
Lees Verder
Bars Practitioner

Wat ik voor U kan betekenen

Door middel van een Acces Bars® sessie kan ik je helpen om beperkende ideeën, gedachtes en overtuigingen minder lading te geven, waardoor ze ook minder bepalend worden in je dagelijkse leven. Het is tegelijkertijd een hele fijne en ontspannende behandeling. Veel mensen geven aan dat ze een gevoel van volledige ontspanning ervaren en dan is dat nog het minst positieve dat je van een Bars behandeling kan verwachten. Naast volledige ontspanning kan het namelijk ook nog gebeuren dat er na de behandeling allemaal positieve veranderingen in je directe omgeving plaats zullen vinden, omdat in jou iets geheeld is dat je eerder erg beperkt heeft. Een Bars behandeling is een cadeautje aan jezelf.
Gesprek Inplannen

Deze stappen doorlopen we

1. Intake Gesprek

We starten met een rustig gesprek waarbij we gaan kijken naar de symptomen en de mogelijke oorzaken.

2. Behandelplan Opstellen

Vervolgens stel ik een behandelplan voor je op die je voor een bepaalde periode kan aanhouden.

3. Balans Vinden

Tot slot is het een kwestie van het vinden van een goede balans en ontdekken wat het beste aanslaat voor jou als persoon.

Wat is Bars Practitioner?

Als Bars Practitioner ben ik gespecialiseerd in het beoefenen van Access Bars, een vorm van energetische healing. Tijdens een sessie raak ik zachtjes 32 punten op je hoofd aan, die verbonden zijn met verschillende aspecten van je leven. Dit proces kan diepe ontspanning teweegbrengen, helderheid bevorderen en belemmerende gedachten en emoties verlichten.
Afspraak maken