Profielfoto Linda
Over Mij

Natura-Linda

Ik ben Linda Oosterom, Natuurgeneeskundig Therapeut.

Als natuurgeneeskundig therapeut met specialisaties in voetreflextherapie, BARS en kruidengeneeskunde, ondersteun ik mensen gezond en gelukkig ouder te worden met behoud van kwaliteit van leven, waarbij de behandelingsmethode samen met de patiënt wordt bepaald tijdens een intakegesprek.
Natuurfoto
Bars Practitioner
LieveheersbeestjeNatuurgeneeskundige geneesmiddelen

Wat ik voor U kan betekenen

Ik ben Linda Oosterom, geboren in Wester-Koggenland (Noord Holland), in 2006 verhuisd naar Den Haag voor mijn werk en in 2012 verhuisd naar Maasland om bij mijn vriend (inmiddels man) te gaan wonen.

In 2017 ben ik begonnen met de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut en toen begon er bij mij van alles duidelijk te worden. Heerlijk vond (en vind) ik het om met de kruiden bezig te zijn. Door het eten, maar ook als bereiding tot medicijn. Tot die tijd was ik altijd zoekende geweest wat nou bij mij zou passen. Heel veel verschillende opleidingen gevolgd en heel veel werkgevers gehad. Deze opleiding maakte mij duidelijk dat ik mijn pad gevonden had.

Mijn missie is mensen ondersteunen om zo gezond en gelukkig mogelijk ouder te worden met behoud van kwaliteit van leven. Hoe we dat doel bereiken gaan we samen bepalen tijdens een intake. Mijn opleiding als natuurgeneeskundig therapeut heb ik in 2021 afgerond. Alle andere opleidingen zoals de voetreflextherapie en de BARS practitioner zijn van voor die tijd. Inmiddels heb ik mij ook gespecialiseerd in het werken met medicinale paddestoelen die een prachtige aanvulling zijn op de kruidengeneeskunde die ik al jaren al beoefen.
Gesprek Inplannen
Natuurfoto
Bars Practitioner
LieveheersbeestjeNatuurgeneeskundige geneesmiddelen